Araba Modelleri

Citroen C4 Picasso

Citroen C4 Picasso’yu benzerlerinden ayıran en önemli özellik, araç içi tablet teknolojisi kullanımı. Ön konsolda bulunan 7” dokunmatik bir tablet ekran, aracın tüm fonksiyonlarını kumanda edebileceğiniz bir panel görevi uygulamasına sahip. Kullanıcı taleplerini göre ekranın 12” olarak sunulabilmesi gibi bir hizmet de aktif durumda. Ekran kullanımı, birbirinden farklı grafik görseller ve temalar ile kullanıma uygun.

Tasarımı konusunda sınır tanımayan Citroen C4 Picasso, hem bir aile otomobili hem de bireysel otomobil kullanımı tercih edenlerin oldukça hoşuna gidecek ve taleplerini karşılayacak bir biçimde geliştirildi. Dizayn ve kullanım kolaylığı benim için önemlidir diyenlerdenseniz Citroen C4 Picasso’nun özelliklerine göz atıp onunla tanışmadan önce araba satın almamanızı öneririz.

Bir diğer Citroen C4 Picasso yeniliği ise, ürünün kullanıcılara sunduğu ETG6 şanzıman farkı. ETG 6 şanzıman farkı ile araç sahipleri, kişisel tercihleri ya da yol durumuna göre diledikleri an manuel ‘den otomatik seçeneğe geçebilme özgürlüğüne sahipler. Üstelik motor gücünü optimal biçimde ayarlayan pedal yapısı sayesinde kolay bir kalkış ve üstün  bir sürüş performansı sağlaması da artık Citroen C4 Picasso ile ayaklarınızın altında!

Türkiye’de ise Citroen C4 Picasso sunumu, Dynamique ve Intensive olmak üzere iki seçenekle karşımıza çıkmakta.

Citroen C4 Picasso Dynamique’de bulunan özellikler: ABS,REF,AFU,ESP;  bluetooth, usb, priz jack;  ön, yan ve perde hava yastıkları; 16” alüminyum jant; yokuş kalkış desteği; akıllı çekiş sistemi; anahtarsız giriş; yağmur sensörü; arka park sensörü; elektrik destekli direksiyon; elektrikli park freni; elektrikli ön ve arka camlar; çift bölgeli klima; hız sabitleme sistemi ve yol bilgisayarıdır.

Citroen C4 Picasso Intensive’de bulunan özellikler ise Dynamique’de vermiş olduğumuz özelliklere ek olarak:  anahtarsız çalıştırma; navigasyon kullanımı; arka koltuklarda klima kontrolü; geri görüş kamerası; 17” alüminyum jant; 12” panoramik ekran; deri direksiyon; akustik camlar; elektrikli katlanır yan aynalar ve arka park sensörü bulunmaktadır.

Türkiye’de bulunan 50’den fazla Citroen satış noktasında bulabileceğiniz Citroen C4 Picasso, 68.000TL’den başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor.