Borsa

Şekerbank Hasat Kart Ödeme Vadesi

Şeker Bank Hasat Kart Şeker Bankın tarımla uğraşan kişilere sunmuş olduğu bir hizmettir. Çiftçilerin üretimde kullandıkları tohum, fide, gübre, yakıt, haşere ilacı gibi gereksinimlerini sağlamada kullanabilmeleri için Şeker Bank Hasat Kart vade farkı uygulanmayan ve belli bir vade sonunda geri ödenebilen bir finans hizmettir. Çoğu çiftçi için avantajlı olan bu durum Hasat kartın anlaşma sağladığı iş yerlerinde yapılacak mal alımlarında da farklı kampanyalardan faydalanmaya imkan tanıyor. Nakit ihtiyaçlarında ise Şeker Banka ait bankamatiklerden ya da PTT bankamatiklerin den istenilen miktar karşılanabilir. Kart borcu ödemeleri de Şeker Bank ve PTT şubelerinden yapılabiliyor.

Şeker Bank Hasat Kart Ödeme Vadesi

Hasat kartın sunduğu imkanlardan biri de ödeme vadesini çiftçilikle uğraşanların kendi hasat dönemlerine göre belirleyebilmesidir. Bu vade yılda asgari bir defa hasat alınacağı hesaplanarak en fazla 12 aylık bir dönem olarak düzenlenmiştir. Tarımsal faaliyetlerle alakalı yapılan bu harcamalar belirlenen hasat tarihine kadar ödenmesi gerekmektedir. Vade tarihini beklemeden de Hasat Karta borç ödeme olanağı bulunmaktadır. Kartın limit belirleme işlemlerini de kendileri yapabilen çiftçiler ihtiyaçlarını karşılamada olabildiğince iyi bir konumda yer almaktadırlar. Hasat kartın bir başka sağladığı hizmette Sigorta primi ödemelerin yapılabilmesidir.

Şeker Bank Hasat Kart Başvurusu

Hasat kart kullanmak istenirse başvuruları en yakın Şeker Bank Şubesine giderek yapılabilmektedir. Başvuru yaparken verilecek başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak ekine nüfus cüzdan fotokopisi ve çiftçi olduğunu gösterir bir belge eklenerek bu işlem sonuçlandırılabilir. Tarım sektörü ile uğraşıyorsanız ve Şeker Bank müşterileri arasına katılmak istiyorsanız ya da mevcut müşterisi iseniz Şeker Bankın size en yakın şubesine giderek bu avantajlı Kart ile tanışmanın memnuniyetini yaşayın. Hasat Kart başvuruları Şeker Bank tarafından uygun görüldüğü takdirde kısa bir sürede onaylanmaktadır.