Araba Modelleri

Renault Captur

Renault Captur, yükseliği, pratikliği, birbirinden cazip renkleri ile sizi her yere götürebilecek bir enerjiye sahip. Yumuşak, akıcı ve dengeli çizgileri bünyesinde barındıran tasarımı ile özgün tarz sahibi sürücülerin tam olarak istediği araç modeli olabilir.

Renault Captur’da bulunan R-Link özelliği sayesinde, pratik ve yenilikçi tüm fonksiyonlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Entegre ve internet bağlantılı tablet R-link, dokunmatik ekranı, sesli ve direksiyon kumandaları ile; dijital dünyada yolculuk yapmak isteyenler için tasarlanmış.

Renault Captur’da kullanılan tüm motorlar; dinamik ara hızlanmalar, ani ivmelenmeler, her devirde esneklik sağlayabilmek amacıyla turbo-kompresürlü olma özelliği taşıyor. Ayrıca Energy motorları ile yakıt tüketiminde ve co2 emisyonları dikkat çekecek bir biçimde kontrol altında tutulabiliyor.

Renault Captur’ın teknik özellikleri ise şu şekilde: EURO5 emisyon normu, benzinli yakıt tipi, 898cm3 silindir hacmi, 72.2×73.1mm. çap ve stroke, 9.5:1 oranında sıkıştırma, 3/12 silindir subap sayısı, 66 (90) kW maksimum güç, 5250dev/dak maksimum güç devri, manuel5-ileri vites kutusu, 171 km/s maksimum hız ve 45 lt. yakıt deposu hacmi.

Renault Captur aksesuar seçenekleri arasında ise; ön ve arka koruma, ayna kapakları, egzoz çıkışı, bagaj eşiği kaplaması, kol dayama, bagaj filesi, yan cam güneşliği, premium renkli pasaslar, enlemesine tavan barı ve çeki demiri bulunmakta.

Renault Captur fiyat ortalaması ise; 50.150TL ile 66.600TL arasında değişim performansı göstermektedir.